Ειδικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης επί Θεμάτων Καυσίμων 2019

Από τη Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Ειδικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης σε θέματα Καυσίμων, στις Εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας. Το Σεμινάριο οργανώθηκε από τον Τομέα Θερμοδυναμικής Προωθητικών και Ενεργειακών Συστημάτων της Σχολής Ικάρων, με την συνεργασία και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Διασφάλισης Ποιότητας της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ).

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση του προσωπικού των Χημείων και των φορέων της ΠΑ που διαχειρίζεται θέματα τόσο αεροπορικού όσο και επίγειου καυσίμου (ιδιότητες, διακίνηση, έλεγχοι, διασφάλιση ποιότητας κτλ). Το πρόγραμμα του σεμιναρίου πέραν των διαλέξεων περιελάβανε και επίσκεψη στο Χημείο του Διυλιστηρίου των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Το Ειδικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης το παρακολούθησαν έντεκα (11) στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και δύο (2) στελέχη του Στρατού Ξηράς και ένα (1) του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης επέδωσαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Ικάρων Καθηγητής Π. Κωτσιόπουλος, ο Διευθυντής Γ Κλάδου του ΓΕΑ Ταξίαρχος Κ. Κλεινιάτης και ο Διευθυντής του Τομέα Θερμοδυναμικής Προωθητικών και Ενεργειακών Συστημάτων Καθηγητής Ρ. Παπαγιαννάκης.