Οδηγίες για την Είσοδο των Πρωτοετών Μαθητών στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων

Ανακοινώνεται ότι ενόψει της εισόδου των επιτυχόντων πρωτοετών μαθητών στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και το πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, καθορίζονται τα κάτωθι:

Οι προς κατάταξη επιτυχόντες/ούσες, οφείλουν να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους στην Σχολή. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες μαθητές που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Όσοι από τους επιτυχόντες/ούσες, προς κατάταξη νεοεισερχόμενους Ίκαρους, βρεθούν θετικοί στο PCR COVID-19 test, δεν θα παρουσιασθούν για κατάταξη στη Σχολή, αλλά οφείλουν να ενημερώσουν σχετικά τη Σχολή Ικάρων, στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2108193026 εργάσιμες ημέρες και Σάββατο – Κυριακή στο 6983522487 Σμηναγός (ΜΗ) Βαγιανού Άλεξ, ή στο e-mail: prs@hafa.haf.gr
Επιπλέον να παραμείνουν σε απομόνωση στην οικία τους λαμβάνοντας περαιτέρω οδηγίες από τον προσωπικό τους ιατρό και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Η είσοδος στη Σχολή θα γίνει με αρνητικό PCR COVID-19 test.

Δείτε την Ανακοίνωση Τύπου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, εδώ.