Φεστιβάλ Γεύσεων Διεθνούς Κουζίνας στη Σχολή Ικάρων

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, παραμονή της έναρξης της καλοκαιρινής άδειας των Ικάρων,  διοργανώθηκε στη Σχολή Ικάρων «Φεστιβάλ Γεύσεων Διεθνούς Κουζίνας», με αντιπροσωπευτικά εδέσματα χωρών των οποίων μαθητές φοιτούν στη Σχολή την τρέχουσα περίοδο (Βοσνία, Ιορδανία, Κύπρος, Μαυροβούνιο, Σενεγάλη και Τυνησία).

Η εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα τις απογευματινές ώρες, στον υπαίθριο χώρο της πλατείας Ικάρων, έμπροσθεν των Μοιρών. Την μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβε επιτυχώς η μπάντας της ΠΑ.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επαφή των Ικάρων με τη διατροφική κουλτούρα των ανωτέρω χωρών, έτσι ώστε να αντιληφθούν τις διατροφικές συνήθειες των ιδιαίτερων πατρίδων των συμμαθητών τους. Επιπρόσθετα, αποτέλεσε βραδιά χαλάρωσης και διασκέδασης, καθότι εν πολλοίς είχαν ολοκληρωθεί οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις του Ακαδημαϊκού Έτους.

Η εκδήλωση συνέπεσε τόσο με την φιλοξενία στους χώρους της Σχολής της Γαλλικής Αεροπορικής και Διαστημικής Ακαδημίας, όσο και με την παρουσία μαθητών από την Πορτογαλική Αεροπορική Ακαδημία (5) και την Ρουμάνικη Αεροπορική Ακαδημία (5), στο πλαίσιο διεξαγωγής του “Intensive program for higher education learners” του «Διεθνούς Αεροπορικού Εξαμήνου», η συμμετοχή των οποίων έδωσε άλλη διάσταση στο διεθνή χαρακτήρα της εκδήλωσης.